Защитникът на Барселона Жерар Пике обяви през смях, че играе

...
Защитникът на Барселона Жерар Пике обяви през смях, че играе
Коментари Харесай

Пике: Играя в Барселона само за 4 долара!

Защитникът на Барселона Жерар Пике разгласи през смях, че играе в тима единствено за 4 $. Пике одобри в последния миг да понижи своята заплата, тъй че това даде опция на Барселона да картотекира Мемфис Депай, Ерик Гарсия и Рей Манай за началото на сезона и те да бъдат разполагаем на старши треньора Роналд Куман при успеха с 4:2 против Реал Сосиедад на „ Камп Ноу “.

Именно Пике осъществя първия гол за новия сезон, след асистенция на Мемфис.

" Роден съм тук, израснах тук, бях и почитател, и състезател. Всички капитани бяхме в контакт с управлението на клуба, тъй че одобрих понижението на моята заплата. Това е фамилията ми, всички сме дружно. Капитаните имаме намерение да се приспособяваме към новата конюнктура и това, което изисква клубът от нас. Това е решение, което взехме, гордеем се с това “, разяснява Пике.

Мачът против Реал Сосиедад беше първият за Барселона без Меси в тима, след 21 години.

" Знаехме, че хората ще реагират по този метод. Меси е най-важният футболист в историята на футбола, само че всичко се случва и би трябвало да продължим напред “, добави бранителят.

" Ще бъдем конкурентни, няма да имаме гения на Лео, само че сме единни, имаме цел и ще създадем всичко, с цел да я реализираме “, продължи той.

Със смях Пике сподели, че в този момент играе единствено за 4 $ в Барселона. Той удостовери, че 100% ще бъде на „ Камп Ноу “ до края на кариерата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР