Защитникът на Барселона Жерар Пике, който е собственик на инвестиционната

...
Защитникът на Барселона Жерар Пике, който е собственик на инвестиционната
Коментари Харесай

Жерар Пике ще купи клуб и ще създаде нов футболен турнир

 Топ играчите бойкотират новата купа  Задава се гражданска война в мъжкия тенис
Защитникът на Барселона Жерар Пике, който е притежател на капиталовата компания " Космос ", разгласи желанието си да придобие футболен клуб и да сътвори нов шампионат.

" Работим по два плана. Един от тях е да купя тим. Другото е основаването на нов футболен шампионат или потреблението на съществуващите шампионати. Не мога да кажа повече, само че това са два доста положителни плана.

" Опитах се да приказвам с Федерер, както направих с всички останали водещи тенисисти, само че това е мъчно. Говорих единствено с неговия сътрудник Тони Годсик.

В последна сметка всеки ръководи кариерата си по метода по който желае и по който има вяра, че е най-хубавият. Може би не желае да взе участие в този план. Аз почитам неговия избор. За мен това е окей.

Да, аз съм футболист. Но би ли било по-правилно в случай че участвах в тениса единствено като предприемач? Защо е толкоз значимо какъв си и от къде си? Важното е да имаш положителни хрумвания и да искаш да ги реализираш и да окажеш помощ на спорта ", сподели Пике.

Защитникът е един от основателите и вложителите на промяната в купа " Дейвис ". Инвестиционната група " Космос " възнамерява да влага повече от 3 милиарда $ в " Купа Дейвис " в бъдеще. От началото на идната година шампионатът ще се организира в границите на една седмица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР