Защитникът на Арсенал Седрик Соареш изпрати съобщение към всички футболни

...
Защитникът на Арсенал Седрик Соареш изпрати съобщение към всички футболни
Коментари Харесай

Играч на Арсенал пожела успех на Артета в борбата с вируса

Защитникът на Арсенал Седрик Соареш изпрати известие към всички футболни хора след установяването за заболяването – ковид, за мениджъра на „ топчиите” Микел Артета. Наставникът бе първата футболна фигура от Премиършип, който бе диагностициран от вируса Covid-19. Той е бил тестван, откакто се е почувствал зле, вследствие на което новината пристигна в четвъртък вечер.

12 часа по-късно Премиър лийг, АФЛ и ФА анонсираха прекъсването на целия професионален футбол в Англия до 3-и април. Артета също пусна известие, потвърждавайки, че е добре.

Сега десният бек на Арсенал – Седрик, който още няма мач за тима, откак дойде през януари, също разяснява обстановката. „ Пожелавам на всички, които са покосени от вируса, бързо възобновяване, в това число на нашия управител Микел Артета”.

„ Обстоятелствата, които следват в света обаче вършат по този начин, че би трябвало да съблюдаваме всички инструкции за нашето здраво здраве. Гледаме напред и е значимо да запазим другия здрав”.

Седрик дойде на „ Емирейтс” чартърен през зимата от Саутхемптън, само че неговият договор със „ светците” изтича в края на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР