Защитникът Марвин Фридрих заяви, че е абсолютно недоволен от ситуацията

...
Защитникът Марвин Фридрих заяви, че е абсолютно недоволен от ситуацията
Коментари Харесай

Защитник не е доволен от положението си в Борусия Мьонхенгладбах

Защитникът Марвин Фридрих съобщи, че е " безусловно неудовлетворен " от обстановката си в Борусия Мьонхенгладбах. " Абсолютно съм неудовлетворен от ситуацията и въобще не се усещам убеден ", сподели бранителят в изявление за вестник " Билд ". Фридрих мина от Унион Берлин в Борусия Мьонхенгладбах през януари 2022 година, само че от този момент е изиграл едвам 26 мача. 

От началото на 2023-а той има единствено два дуела, в които влизаше от пейката. Германските медии разкриха, че клубът е отхвърлил молбата на Фридрих да напусне тази зима. Той има контракт до юни 2026 година. " Преди няколко седмици споделих на треньора и на управлението за недоволството си. Те демонстрираха схващане, само че за мен нищо не се е трансформирало. А нещо би трябвало да се промени. Не може да продължава по този начин ", добави Фридрих.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР