Защитникът и капитан на Пирин (Благоевград) - Александър Дюлгеров откри

...
Защитникът и капитан на Пирин (Благоевград) - Александър Дюлгеров откри
Коментари Харесай

Капитанът на Пирин откри собствена академия

Защитникът и капитан на Пирин (Благоевград) - Александър Дюлгеров откри футболна академия за деца сред 5 и 11 години - Dyulgerov Academy.

Самият Дюлгеров ще бъде основен треньор в школата. Неговият опит в света на професионалния футбол стартира 2009 година Той е бил значима част от тимовете на ЦСКА, Локомотив София, Славия, Етър, Монтана, Септември София, както и тогавашния първокласен румънски първокласен клуб - Конкордия Кяжна.

Бившият вратар на Спартак Варна, Миньор, Перник, Хасково, Добруджа, Локомотив Горна Оряховица, Рух Хожов (Полша), Арда Кърджали и Септември София - Николай Банков, ще оказва помощ на Дюлгеров в подготвителния развой.

Вчера Дюлгеров показа още двама експерти:

Светлин Бонев, чиято кариера като футболист стартира като младеж на Пирин Благоевград от 1993-1997 година, Септември София от 1997-2000 година Професионалната му кариера продължава в мъжкия тим на Септември София от 2000-2003 година. Светлин с изключение на футболист е бил и треньор на деца до 7 годишна възраст в RW Lambach /Австрия/ 2004-2006 година и траял в ESV WELLS от 2006 до 2009 година като футболист и треньор на деца до 11 години.

Красимир Айков е бил младеж на Пирин Благоевград, част от дублиращия тим на Пирин-мъже, ФК Септември Симитли-мъже и във ФК Пирински академик-мъжки тим. Треньор е на деца в Училищна спортна школа 5 СУ учебно заведение, футболна школа Малките звезди-Благоевград /на деца до 10 години/. Професионалната му кариера продължава и в този момент като от 10 години работи като преподавател по ФВС в 5 СУ Георги Измирлиев.
 Александър Дюлгеров е под въпрос за гостуването на Лудогорец
Александър Дюлгеров е под въпрос за гостуването на Лудогорец

Ще премине късен фитнес тест
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР