Защитаващите титлата си от Баку 2021 - Дарина Пашова, Антонио

...
Защитаващите титлата си от Баку 2021 - Дарина Пашова, Антонио
Коментари Харесай

Пашова, Папазов и Баротев ще защитават световната си титла по аеробика

Защитаващите купата си от Баку 2021 - Дарина Пашова, Антонио Папазов и Тихомир Баротев, завоюваха квалификациите в категория тройки на международното състезание по спортна аеробика за мъже и дами в португалския град Гимараеш, съобщи БНР.

Българите изигра мощно съчетанието си и получиха оценка от 20.355 точки, от които 9.2 за артистичност. Те влизат на финалите с първа оценка и още веднъж ще спорят за златното отличие.

На второ място са представителите на Унгария Даниел Бали, Фани Мазаш и Балаж Фаркас с 20.338 точки, а трети са румънците Даниел Тавок, Мируна Йордаче и Габриел Бочер с 20.188 точки.

В категория самостоятелно Борислава Иванова записа своя дебют при дамите. Европейската шампионка за смесени двойки при юношите и девойките получи оценка 18.850 и остана на десето място и не се класира за финалите.

С първа оценка след квалификациите е украинката Анастасия Курашвили с 19.750 точки.

Утре шампионата продължава с квалификациите в останалите категории - самостоятелно мъже, смесени двойки и групи. България ще бъде показана от Христо Манолов (индивидуално) и смесените двойки Антонио Папазов/Ана Мария Стоилова и Борислава Иванова/Христо Манолов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР