Защитата на Петър Маринашки в лицето на адв. Йордан Давчев

...
Защитата на Петър Маринашки в лицето на адв. Йордан Давчев
Коментари Харесай

Поискаха пак да мерят скоростта на БМВ-то ковчег от катастро...

Защитата на Петър Маринашки в лицето на адв. Йордан Давчев изиска нова сложна експертиза, по която специалист да се произнесе за якостта на метала, от който е създадено БМВ-то ковчег от злополуката край Кадиево и какъв брой спада тя в годините на приложимост. Според юриста това не е взето поради при правенето на автотехническата експертиза и води до неверна преценка за скоростта, с която се е движила колата.

След отправеното ново искане бранителите на почернените родители и на техни близки изрично се опълчиха на претекстовете и показаха мнение, че скоростта на придвижване е изяснена и че нова експертиза ще протака делото.

Съдебният състав не одобри настояването. Отхвърли обаче и молбата на Тодор Бараков, татко на починалия Тошко, към материалите по делото да се причислят две флашки, съдържащи записи с това по какъв начин Маринашки кара с крайници, изкарани през прозореца на вратата и рапира, други два, свързани с присъединяване в гонки на обвинения, както и на телефонни диалози. Мотивите за отвод бяха, че телефонните записи са направени без другата страна да е известена, а за видеозаписите - че са от неопределена дата, от неустановен създател, свалени и презаписани от инстаграм профила на умрелия в злополуката Тошко.

По време на правосъдното съвещание бяха разпитани трима очевидци. Още толкоз обаче не се явиха по разнообразни аргументи - здравословни или престояване отвън граница. Така делото бе отсрочено за 7 януари от 9 часа, когато се чака да се явят и последните призовани. Тогава ще дава пояснения и самият Петър Маринашки.
Свързани вести Рейсаджия, вадил тела до Кадиево: Няма да не помни отворените им очи! Почерненият татко Тодор Бараков: Очакваме присъда за Ивановден
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР