Защитата на личните данни ще продължи да бъде голям проблем

...
Защитата на личните данни ще продължи да бъде голям проблем
Коментари Харесай

Гейтс: Защитата на личните данни ще бъде голям проблем за технологичните компании

Защитата на персоналните данни ще продължи да бъде огромен проблем пред софтуерните компании. Те, обаче, би трябвало да приказват по тези проблеми намерено и да ги плануват. Това съобщи съоснователят на Microsoft Бил Гейтс в изявление, излъчено по Bloomberg TV Bulgaria.

Гейтс изясни, че най-важното нещо, което една софтуерна компания би трябвало направи още със старта си, е да завоюва доверието на потребителите. „ Важно е, с цел да получиш позволения от потребителите. Защитата на персоналните данни... не може просто да кажеш на хората: „ Хей, купете си отбрана “. Трябва да им кажете: „ Ето я услугата, с която ще ви оказа помощ да си организирате по-добре нещата, да разберете кое известие е значимо и кое - не. Но в това време, макар че моделирам и следя държанието и интензивностите ви, няма да споделям информация за тях с други компании “, съобщи той.

Гейтс разиска още финансирането на световните здравни начинания, по кое време може да чакаме първите ваксини против малария и СПИН и бъдещето на работния развой на фона на загубата на работни места за сметка на технологиите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР