Защита срещу бактерии Изглежда, че обратното е вярно, но спането гол

...
Защита срещу бактерии
Изглежда, че обратното е вярно, но спането гол
Коментари Харесай

Съвсем Случайно Легнах Да Спя Чисто Гола, Но На Сутринта С Мен Се Случи Нещо Изумително!

Защита против бактерии
Изглежда, че противоположното е правилно, само че спането гол предотвратява растежа на бактерии и гъбички. Заслужава да се означи, че потта изсъхва върху тялото, а не да вземем за пример по пижамата.

Спокоен сън
Като създали редица опити, учените стигнали до извода, че хората спят голи по-добре от тези в облекло. Това нарушава естественото контролиране на телесната температура, и заради това хората постоянно се въртят. То скапва качеството на съня. Голи ще спите като бебе.

Възстановяване на кожата
Сънят без облекла оказва помощ за възобновяване на кожата, защото мастните жлези работят на цялостен потенциал, а кожата бързо гълтам питателните субстанции. Това усъвършенства скоростта на метаболизма.

Добро въодушевление
Интересен факт е, че контактът на кожата на двама души, води до освобождение на хормони като окситоцин. Това усилва чувствителността на връзките с обичания човек. И въпреки всичко, той укрепва възприятието на доверие и фамилиарност, както и понижава сърдечната периодичност.

Загубата на тегло
Ако спите голи, ще намалите равнищата на кортизола и ще подобрите съня. Това оказва помощ да се усъвършенства обмяната на веществата. Така че, в случай че желаете да отслабнете, добре е да се откажете от облеклата за спане./zajenata.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР