Зашеметяващо е колко добре изглеждат някои знаменитости, докато остаряват -

...
Зашеметяващо е колко добре изглеждат някои знаменитости, докато остаряват -
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Вера Уанг: Една невероятна дама на 74

Зашеметяващо е какъв брой добре наподобяват някои звезди, до момента в който остаряват - и Интернет е захласнат от откриването на техните секрети за това по какъв начин да останат млади и енергични и да остаряват по този начин красиво.

Легендарната фешън дизайнерка Вера Уанг, най-известна със своите зашеметяващи булчински рокли, които са обожавани от звезди на всички места по света, днес чества своя 74-ти рожден ден и продължава да наподобява меко казано фантастично. В скорошно изявление за People тя показа няколко съвета и трика, които й оказват помощ да наподобява ужасно. И в действителност не е нищо комплицирано - това е нещо, което всеки може да направи! Въпреки това Уанг показа, че в никакъв случай през живота си не е била захласната от тематиката за стареенето.

Публикациите на дамата в обществените медии притеглят огромно внимание, а почитателите й всякога се чудят по какъв начин съумява да поддържа външния си тип тъкмо подобен. Родената в Ню Йорк дизайнерка обаче споделя, че не схваща изцяло очарованието на всички и за нея това по какъв начин остарява не еот изключително значение. 

" Много съм поласкана, че хората считат, че съм остаряла по най-хубавия метод, само че това в никакъв случай не е било моя цел. Пия водка, дремя и заобикалям слънцето. Но обичам да работя. Не желая да бъда жигосана просто ей по този начин ", показа Уанг в изявление за Elle този март.

" Сега съм изправена пред миг, в който се приказва толкоз доста за остаряването ми. Просто се надявам, че това няма да измести фокуса от работата ми. Трябва да бъда почтена: моите азиатски приятелки са на възраст от 50 до 75 и всички наподобяват в действителност също толкова невероятно. За доста от тях не мисля, че това са вълшебни отвари или вървене до клиники в Швейцария, или каквото и да е там на мода. Никога не съм била в действителност захласнат от остаряването... Знаете ли - мога да дремя непрекъснато, по към 9 часа на денонощие най-малко. Мисля, че сънят в действителност има силата да бъде възстановяващ и успокоителен. "

Уанг разкри, че нейната рутина за поддържане на младостта е доста елементарна. Освен да спите доста, тя поучава всички дами да работят крепко, да защитавате кожата си от слънцето 365 дни в годината и... даже да се наслаждавате на коктейл понякога. " Никой не ми има вяра, когато му кажа, само че работата те поддържа млад. Това поддържа мозъка и духа ви млади, което съгласно мен се отразява на тялото ви. Трябва да кажа, че сънят, стоенето на слънце без слънцезащитен крем и положителното осветяване могат доста да ви навредят, по тази причина е доста значимо да не допускате това ", прибавя дизайнерката още. 

" А едно от нещата, които боготворя най-вече на света, е да върша коктейл с водка. Няма подозрение и да, аз го върша. Пия водка след пет или шест часа, може би към седем - и не се тормозя от това ни минимум!

Някои от най-големите звезди, за които Уанг е изработвала сватбени рокли  са Ариана Гранде, Челси Клинтън, Иванка Тръмп, Алиша Кийс, Марая Кери, Виктория Бекъм, Сара Мишел Гелар, Аврил Лавин, Хилари Дъф, Клои Кардашиян, както и самата Ким Кардашиян. 

Невероятна е, нали!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР