Засега не се очаква община Асеновград да изгради видеонаблюдение на

...
Засега не се очаква община Асеновград да изгради видеонаблюдение на
Коментари Харесай

Ще има ли видеонаблюдение на опасни места в Асеновград?

Засега не се чака община Асеновград да построи видеонаблюдение на тъмни и непосещавани от доста хора сектори в града. Това излиза наяве от отговор на въпроси, сложени от Actualno.com пред общинското управление.
Питането ни бе по отношение на евентуално рисковите зони, в които би могло да се извърши закононарушение. Все отново, от градската администрация дават отговор уклончиво, като не се ангажират със мнение за слагане на видео камери - нито отхвърлят, че такива ще има на основни места в града. Припомняме, че екипът ни направи изследване измежду асеновградчани, които класираха няколко зони, които се опасяват да посещават сами. Като такива бяха посочени паркът до ЖП гарата, мястото към Спортна зала „ Асеновец “, Младежкият рид край Палеонтологичен музей „ Димитър Ковачев “, пътят към Асеновата цитадела, пешеходните подлези при общинския пазар и други.
Поради огромната значителност на проблемите, свързани с запазване на публичния ред, предварителната защита и отбраната на популацията, е належащо комплексното им решение, споделят от община Асеновград. И акцентират, че би трябвало да се регистрират вероятностите на взаимоотношение сред Министерство на вътрешните работи и локалните управляващи посредством създаване на интегрирана автоматизирана система за сигурност, която да отразява приноса на общините и изгодите за сигурността на жителите.
Относно въпроса за осъществен оглед и открито ли е изчезнало осветяване или неизправни осветителни тела на публични места в Асеновград, както и какви ограничения ще бъдат подхванати за премахване на тези проблеми, от администрацията показаха, че всеки сигнал се ревизира. От градската администрация прецизираха, че навреме се отстраняват аргументите и последствията от зародили проблеми, свързани с нарушено осветяване на територията на общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР