„Заседанието, на което ще се обсъжда номинацията на Сотир Цацаров

...
„Заседанието, на което ще се обсъжда номинацията на Сотир Цацаров
Коментари Харесай

Зависимостта на ГЕРБ от Валери Симеонов е тотална, категоричен е Халил Летифов

„ Заседанието, на което ще се разисква номинацията на Сотир Цацаров за ръководител на КПКОНПИ евентуално ще бъде на съвещанието на управлението и на парламентарната ни група във вторник. Очакваме до тогава да чуем посланието, тактиката, проекта и на самите претенденти – Сотир Цацаров и Симеон Найденов “. Това сподели пред БНР Халил Летифов, народен представител от Движение за права и свободи. Той посочи, че поръчката, която по-рано през седмицата даде сътрудника му Хамид Хамид, който е и в правната комисия, е меродавна при образуването на мнението на членовете на парламентарната група. Хамид разгласи, че Цацаров е "национално благосъстояние ".

„ Заиграването с тези тематики трансферира някаква граница на разделяне на управляващите и на уважението сред институциите. Вярваме, че хората ще имат вяра в тези институции. Очакваме тези институции да извършват своите функционалности по закон “, добави Летифов.

„ В упражнението „ стани да седна “ няма да участваме. Зависимостта на ГЕРБ от Валери Симеонов е тотална. Това е подигравка с демокрацията в страната, с държавността и с парламентаризма. Амнезията комфортно се е настанила в главните политически партии “, уточни още депутатът от Движение за права и свободи. Лятифов акцентира, че придвижването ще бъде непрекъснато в позиция да напомня кой овластява крайния шовинизъм в страната.

Той разяснява и тематиката за възможни предварителни избори. „ Въпросът е различен и разковничето се крие в нашето предложение за програмата за икономическо ускорени и догонващо развиване. Едни предварителни избори не са изключени поради комплицираните връзки в обединението, които избуяха тази седмица. Голямото терзание за нас е за стабилността на страната, а не за властта “, безапелационен беше Летифов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР