Заседанието беше свикано и открито от областния управител на София-град

...
Заседанието беше свикано и открито от областния управител на София-град
Коментари Харесай

Терзиев сбърка протокола, но положи клетва като кмет на София. Ко...

Заседанието беше свикано и намерено от регионалния шеф на София-град Вяра Тодева. То се ръководи от най-възрастният общински консултант Грети Стефанова от “Продължаваме Промяната ” - “Демократична България ” - “Спаси София ”.

 

“Вратата да бъде отворена, с цел да успеем да променим настройката. Проблемът ни е какъв брой е изгубена вярата в институциите. Имаме отговорността да работим дружно. Няма мърдане - тук сме 4 години. Трябва да работим дружно, с цел да възстановим това доверие. Вярвам, че всички тук сме мъдри и ще намерим този път, без значение какъв брой мъчно може да ни се коства. Ще намерим решенията за София и ще можем гордо след 4 години да посрещнем жителите и да сме удовлетворени от това, което сме свършили ”, уточни още Терзиев.

 

На първото си съвещание членовете на СОС би трябвало да излъчат и собствен ръководител. Очаква се да бъде номиниран Борис Бонев от ПП-ДБ-Спаси София.

 

В локалния парламент влизат седем политически обединения. Най-много общински съветници имат от ПП-ДБ-Спаси София - 23-ма. След изборите в СОС влязоха и 14 общински съветници от ГЕРБ-СДС. Българска социалистическа партия разполага с девет, “Възраждане ” - с осем. КОД и Има Такъв Народ вкарват по трима свои представители. Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ - един.

 

Очаквайте детайлности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР