Заразени с COVID-19 македонски депутати се появиха в парламента със

...
Заразени с COVID-19 македонски депутати се появиха в парламента със
Коментари Харесай

Заразени с COVID-19 македонски депутати дойдоха на работа със скафандри

Заразени с COVID-19 македонски депутати се появиха в Народното събрание със скафандри, написа БГНЕС. Целта е допустимо по-бързо да се гласоподават законови ремонти, свързани с финансова поддръжка за засегнатите от пандемията.

Местните медии в Северна Македония показват, че Народното събрание се е трансформирал в сходство на галактическа станция. Единият от особено екипираните депутати беше националният представител от СДСМ и обединението „ Ние можем “ Бисера Костадиновска-Стойчевска.

„ И здрава, и болна, имам задължението да направя всичко, с цел да могат жителите да получат помощта, която държавното управление им е предоставило “, съобщи тя.
Снимка: БГНЕС
Македонските депутатите одобриха по съкратена процедура оферти пакет от ограничения, само че идването на заболели депутати в пленарната зала провокира спорни мнения.

Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски го дефинира като „ тероризъм “ и разгласи, че неговата парламентарна група ще повдигне наказателни обвинявания.

Депутатът Елми Азири от Алианса за албанците съобщи на конференция, че случилото се в Народното събрание е класическа корист с поста ръководител на законодателната власт, визирайки ръководителят на Народното събрание Талат Джафери, разрешил това да се случи.

Според него единствената цел на Джафери и болшинството в Народното събрание е да се направи медийно шоу.

Сред изказаните отзиви са и такива, че единствената цел на по този начин нареченото „ шоу “ в македонския парламент, е била обезпечаването на нужното болшинство за приемането на пакета от ограничения, без да се вземе поради излагането на останалите депутати на риск от болест.

Македонският министър председател Зоран Заев насочи поздравления в своя „ Facebook “ профил към депутатите за „ сполучливото приемане на ограниченията и намирането на метод това да бъде реализирано “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР