Зарадвайте дете или възрастен човек в неравностойно положение, като се

...
Зарадвайте дете или възрастен човек в неравностойно положение, като се
Коментари Харесай

Зарадвайте дете или възрастен човек в неравностойно положение, като се включите в кампанията Подари от сърце!

Зарадвайте дете или възрастен човек в неравностойно състояние, като се включите в акцията " Подари от сърце "! Автор: 17:22 / 19.11.2021416  Зарадвайте с най-очаквания и желан подарък за Коледа дете или възрастен човек от Бургас, като се включите в акцията на Общината  " Подари от сърце “.

Всеки покровител може самичък да избере на кого да купи подарък и да му напише малко обръщение или благопожелание. Списъкът с информация кой за какъв подарък си мечтае може да бъде забелязан в линка https://www.burgas.bg/bg/kampaniya-podari-ot-sartse/ или в уеб страницата на Община Бургас.

В акцията са включени обществени и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават от деца, младежи и възрастни.

За тези, на които към този момент са обезпечени дарове от благодетели, против името им ще има маркирано сърчице. Списъкът ще се актуализира в действително време.

Желаещите да се включат могат авансово да отбележат на кого желаят да купят подарък, с цел да се избегне повтаряне на дарове, като се свържат с шефовете на обществените и дневни центрове /Контактите са посочени в списъците/.

Опакованите и поименно надписани дарове ще би трябвало да се оставят в Социалната приемна в подлеза на Операта /Срещу арката на Св. Николай Чудотворец/.

Крайният период за присъединяване е 10 декември 2021 /петък/.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР