Заради транспортиране на извънгабаритен товар се очаква временно затруднение на

...
Заради транспортиране на извънгабаритен товар се очаква временно затруднение на
Коментари Харесай

Леко в „Северен“, тръгват тежковозите

Заради превозване на извънгабаритен товар се чака краткотрайно усложнение на придвижването през днешния ден в Пловдив, предизвестиха от пресцентъра на полицията. След 6 часа сутринта два камиона с извънгабаритен товар ще потеглят от северната индустриална зона на града в посока Русе.

В тази връзка се чака да бъде затруднено придвижването на коли по маршрута: бул. „ Васил Априлов “ ​- ул. „ Георги Бенев “ ​- ул. „ Полет “ ​- Брезовско шосе ​- с. Войводиново ​- път ІІ-56 (Пловдив - Стара Загора) - пътен възел „ Скобелева майка “ - път І-8 (Пловдив - Хасково).

От страна на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи е основана нужната организация транспортът да се съпровожда от екипи на бранш “Пътна полиция ”.

Напомняме на водачите на моторни транспортни средства да бъдат с нараснало внимание в посочените пътни сектори и да извършват напътствията на полицейските чиновници, с цел да се избегнат възможни пътнотранспортни катастрофи.

Такъв голям товар, прекарван от 4 тежковоза, запуши за няколко часа изцяло трафика на транспортни артерии в „ Северен “ и през януари. Тогава рано сутринта камионите поеха от региона на „ Биомашиностроене “ на Голямоконарско шосе, като полицията им осигуряваше безконтролен кулоар. Камионите се движеха едва-едва, а когато стигнаха до Брезовско шосе, стана грандиозно запушване.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР