Заради Радев и неговата шайка вчера и днес 400 българи

...
Заради Радев и неговата шайка вчера и днес 400 българи
Коментари Харесай

Цитат на деня: Радев вече може да се нарече българоубиец

Заради Радев и неговата тайфа през вчерашния ден и през днешния ден 400 българи изгубиха живота си. Радев умерено към този момент може да се назова българоубиец. Това сподели през днешния ден в Перущица някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, във връзка умрелите от COVID-19 през миналите две денонощия. Както е известно от историята, прозвището Българоубиец носи византийския император Василий II, който през 1014 година, побеждава армията на българския цар Самуил и ослепява пленените 15 000 бойци, като на всеки 100 оставя по един с едно око, с цел да води останалите.

" С Кантарждиев и Балтов си говорихме през вчерашния ден - дали към този момент има избавление за българите с изключение на Господ. Няма кревати, няма лекарства, няма проект. Закриха НОЩ, изчегъртаха проф. Кантарджиев рядко добър човек. Проф. Балтов го смъкнаха от интервенция, пациентът се разсънва от интервенция - няма го - изчегъртан ", заключи Борисов.

Бившият министър председател уточни, че в случай че не били изборите, щял да се върне за две седмици, да оправи бакиите и отново да се върне на Банкя. За Борисов единственият излаз от обстановката е незабавна оставка на Радев и " шайката към него ".

Конфликтът сред президента Румен Радев и Бойко Борисов върви към този момент няколко години, само че с наближаването на предварителните парламентарни и постоянните президентски избори на 14 ноември, офанзивите против президента и назначеното от него служебно държавно управление са във фокуса на цялата предизборна акция на ГЕРБ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР