Заради периода на ретроградна Венера любовта никак не се усеща

...
Заради периода на ретроградна Венера любовта никак не се усеща
Коментари Харесай

Венера си връща силите „в сърцето“ на Слънцето: романтика и заслужени удоволствия очакват всяка зодия!

Заради интервала на ретроградна Венера любовта по никакъв начин не се усеща във въздуха в последно време, а по-скоро е изправена на тествания. Колкото и розово да носим това лято (благодарим, Барби), настроението ви може би не е напълно цветущо.

За благополучие, новият месец дава на благотворната планета по този начин нужното облекчение, изключително в най-романтичния ден през август 2023 година за всеки зодиакален знак. На 13 август Венера образува съвпад със „ сърцето на Слънцето “ в събитие, наричано казими , описват от.

В астрологията казими се реализира, когато една планета се намира в съвпад със Слънцето повече от 17 минути – тогава се счита, че тя попада „ в сърцето му “ . Когато Венера образува съвпад със сърцето на Слънцето, силата ѝ бива подсилена, защото то усилва смислите на Венера, хвърляйки светлина върху тематики като взаимоотношения, творчество и фамилиарност . Докато заради ретроградния интервал на Венера тези нейни области са „ отслабени “, това бележи интервал на нараснало усъвършенстване в тях за всеки зодиакален знак – изключително в дома от вашата рождена карта, ръководен от Лъв.

Тъй като Венера излиза от слънчевите лъчи в дните след казими, можете да очаквате огромна изясненост към една или повече от тези области.

Вижте в галерията какво може да чака всяка зодия от това удобно събитие:
 Съвпад на Венера и Слънце: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия  Съвпад на Венера и Слънце: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия  Съвпад на Венера и Слънце: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия  Съвпад на Венера и Слънце: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР