Заради ограниченията, свързани с коронавируса в страната, първата кандидатстудентска сесия

...
Заради ограниченията, свързани с коронавируса в страната, първата кандидатстудентска сесия
Коментари Харесай

Първата кандидатстудентска сесия в Софийския университет се отлага

Заради рестриктивните мерки, свързани с ковид в страната, първата кандидатстудентска сесия в Софийския университет "Св. Климент Охридски " се отсрочва и изпитите по оповестения график няма да се организират. Новият график ще бъде признат и оповестен в допълнение, се оповестява в заповед от ректора на СУ проф. Анастас Герджиков, обвързвана с ограничението на заплахата от разпространяването на COVID-19 /коронавирус/.

Онлайн приемането на заявки за явяването на изпити в първата кандидатстудентска сесия в Софийския университет ще продължи до 30 април 2020 година

8 души, контактували със инфектираните с ковид в Монтанско, са сложени под карантина

До 29 март няма да има присъствени образователни занятия в Софийския университет, в това число и със студентите в задочната форма на образование. До възобновяването на присъствените образователни занятия образованието на студентите ще е неприсъствено - посредством отдалечени средства в платформата Мудъл, поддържанa в СУ. Пропуснатите занятия ще бъдат наваксани след възобновяването на присъствените образователни занятия и след правенето на нов график на образователния развой.

Пълният текст на заповедта на ректора на СУ проф. Анастас Герджиков, която е със 11 рекомендации, е оповестена в уеб страницата на висшето учебно заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР