Заради неотложен ремонт спират за движение Дунав мост“ при Русе.

...
Заради неотложен ремонт спират за движение Дунав мост“ при Русе.
Коментари Харесай

Затварят Дунав мост при Русе за три дни

Заради наложителен ремонт стопират за придвижване „ Дунав мост “ при Русе. В продължение на три дни оборудването ще бъде затворено за всички транспортни средства, само че единствено вечер от 22 до един часа, когато трафикът не е толкоз претрупан.

Всеки ремонт по Дунав мост е причина за закъснения, а всяко закъснение води до загуби, оплакват се интернационалните водачи. По думите им следващият ремонт в допълнение ще затрудни така и така натоварения трафик.

" Снощи от два и половина, в този момент ме пуснаха да мина. По 15-20 часа чакаме тука. Дано да се оправят нещата и да стане първокласен ремонта, с цел да прекосяваме по- добре, да изкарваме пари ", споделя един от водачите пред БНТ. 

" Ремонт на ремонта ремонта, да. Румънците направиха ремонт, веднъж го направиха, нашите тук, какво става- не знам? ", прибавя различен.

" Август месец отново беше затворен, рязаха го, чистиха го, не го асфалтираха целия, на пресечки го направиха. Не го направиха тогава ами го направиха сега- нямам думи, нямам думи! ", изясни техен сътрудник.

За денонощие през Дунав мост минават над 1500 камиона. Ремонтът се постанова поради дисторция на фугите.

" Това е в резултат на интензивния тежкотоварен трафик се получават деформации в някои от детайлите на делатационните фуги. Това води до недобро отводняване за да се предотврати понататъшно влияние на мостовото оборудване се подхващат този спешен ремонт ", съобщи инж. Васил Гоцев, специалист в „ Областно пътно ръководство “-Русе.

Дунав мост е издигнат преди 69 години. В българския сектор главен ремонт не е юридически.

„ В програмата на АПИ има очакван осъществяване на главен ремонт в края на месец август е стартирала социална поръчка във връзка с главен ремонт. Относно българския сектор е 1057 метра, който ще бъде осъществен този ремонт “, добави още Васил Гоцев.

Очаква се ремонтните действия по Дунав мост да приключат на 5 октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР