Заради настоящата ситуация по света, родителите на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор

...
Заради настоящата ситуация по света, родителите на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и как отбелязаха първия рожден ден на сина си Арчи

Заради актуалната обстановка по света, родителите на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор не съумяха да му провеждат плануваното блестящо звездно празненство. Вместо това, те си направиха веселба за трима, за която и ние научихме някои детайлности.

Всички чакахме да забележим нова фотография на осмия правнук на кралицата по случай рождения му ден. Вместо това получихме малко видео, на което мама Меган чете книжата " Duck! Rabbit! " на порасналия Арчи.

То бе оповестено в профила на неправителствената организация Save The Children UK, която набира средства за деца и фамилии, наранени най-тежко от рецесията с COVID-19. А този пост сигурно притегли вниманието на света към нея.

Сладкото видео е снимано от принц Хари, а фактът, който няма по какъв начин да пропуснем, е, че дребният Арчи е тъкмо копие на татко си на същата възраст.

Начинът, по който херцогът и херцогинята на Съсекс направиха рождения ден на сина си обществен, е следващото изрично доказателство, че точно благотворителността ще е акцент в тяхната работа в бъдеще.

От кралския двор също не пропуснаха да поздравят дребния рожденик. В формалния профил на кралското семейство, както и в този на принц Уилям и Кейт Мидълтън, бяха оповестени общи фотоси от кръщенето на Арчи с къси пожелания.

Рожденият ден не е минал и без редица видеоразговори както с кралицата и херцога и херцогинята на Кеймбридж, по този начин и с майката на Меган, и с други близки на фамилията, предава Daily Mail.

Арчи е получил не една, а цели две торти. Едната - персонално приготвена от Маркъл, без захар и изцяло здравословна. А другата - така наречен smash cake, който се поръчва, с цел да може бебето безусловно да я унищожи и да се нацапа хубаво, до момента в който заниманието се снима. В случая в ролята на фотографи още веднъж са влезнали Хари и Меган. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР