Заради мерките Лондон ще посрещне Новата година както никога досега.

...
Заради мерките Лондон ще посрещне Новата година както никога досега.
Коментари Харесай

Посрещането на 2021 г. в Лондон: За първи път без тържества и с фактически Брекзит

Заради ограниченията Лондон ще посрещне Новата година както в никакъв случай до момента. 2021 година настава във Англия и с в действителност Брекзит.

Тази година тържествата няма да бъдат впечатляващи поради пандемията, която радикално промени образа на празника. За първи път Окото на Лондон няма да избухне във впечатляващи фойерверки, с които да означи първите минути на 2021 година

Думата на преминаващата година е локдаун. Въпреки почналото интензивно имунизиране на популацията и въведените единствено преди ден нови ограничавания в опит да се оправи с ескалиращата пандемия, министър председателят Борис Джонсън сподели, че чака някаква основна смяна не по-рано от април 2021 година

„ В този сериозен миг би трябвало да удвоим напъните си, с цел да ограничим вируса. Никой не съжалява по-горчиво от мен за тези ограничения, само че би трябвало да предприемем безапелационни дейности незабавно “, съобщи Джонсън.

Снимка: БГНЕС / EPA

Най-големият новогодишен церемониал в света, който обичайно се организира на 1 януари по лондонските улици, няма да се случи в обичайния си тип. За първи път тази година той ще съблюдава условията за изолираност и ще се случи онлайн.

Англия заделя и половин милион лири, с цел да може Биг Бен, който от 4 години е в ремонт, да отброи първата минута на 2021 година, която на Острова идва и с в действителност Брекзит.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР