Заради коронавируса, кампанията Бъди войник за набиране на войници засега

...
Заради коронавируса, кампанията Бъди войник за набиране на войници засега
Коментари Харесай

Коронавирусът препъна кампанията за набиране на войници

Заради ковид, акцията " Бъди боец " за набиране на бойци към този момент е спряна и се обмисля провеждането й посредством електронна платформа. Това заяви пред публицисти и.д. шеф на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов. 
„ Спираме акцията, защото това са събития с много хора в затворени пространства – планувани са осведомителни тържища, събирания “, съобщи той и акцентира, че това не значи, че акцията няма да се организира. " Към момента е спряна акцията „ Бъди боец “ и сега се обмисля по какъв начин да бъде осъществена посредством електронна платформа ", посочи той. Вицеадмирал Ефтимов заяви, че върви обработка на документи и следва да се уточни самото осъществяване на състезанията за физическа подготовка и останалите изпити. " Ще забележим в кои области могат да се провдедат изпити ", добави той.
" Медицинските експерти са обезпечени, те са в течение на ограниченията, които са предписани и се извършват. Вчера сме раздали още 50 000 респираторни маски, както на районните здравни инспекции, по този начин и на поделенията, Министерство на вътрешните работи получиха над 20 000 ", заяви той във връзка с ограниченията против ковид.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 12 март "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР