Заради големия брой български туристи, почиващи в южната ни съседка,

...
Заради големия брой български туристи, почиващи в южната ни съседка,
Коментари Харесай

Увеличен брой секции в Гърция заради българските туристи |

Заради огромния брой български туристи, почиващи в южната ни съседка, и секциите там са доста повече. Утре сънародниците ни ще гласоподават в 32 секции, с 12 повече от предходните избори, заяви Българска национална телевизия.

С машини ще се гласоподава единствено в столицата Атина, в останалите секции подадените заявки са под 300, по тази причина ще се употребява хартиена бюлетина.

Изборните бумаги са разпределени, секциите са запечатани и на следващия ден в 7:00 часа стартира и изборния ден.

За първи път секции са разкрити на няколко гръцки острова като Тасос, Лефкада, Лемнос и други.

В Северна Гърция, където има и най-вече почиващи български туристи секициите за гласоподаване са 11. В Никити авансово са подадени над 200 заявки, само че се чака доста повече туристите да дадат своя избор.

" Всичко е квалифицирано и на следващия ден в 7 без 15 отваряме секциите и чакаме хората да дойдат да си упражнят правото на глас. Могат да дойдат тука, попълнят декларация без даже да са подали авансово заявление. Да се надяваме да има огромен интерес, има задоволително туристи, ще си покаже утрешния ден. Бюлетините са 1200, да се надяваме всичките да свършат ", сподели секретарят на секцията в Никити Христофор Христов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР