Заради честата употреба на кокаин, носът на Жана Бергендорф е

...
Заради честата употреба на кокаин, носът на Жана Бергендорф е
Коментари Харесай

Жана Бергендорф оперира носа си по спешност

Заради честата приложимост на кокаин, носът на Жана Бергендорф е съдбовно повреден и певицата най-сетне се е престрашила да го оперира, разбра HotArena.

Преди 3 години, когато бе в Къщата на „ ВИП брат ” тя призна пред камерите на Големия брат, че непрекъснато била с хрема. Изпълнителката на „ Самурай ” още от дете страдала от синузит. Състоянието й фрапантно се влошило откакто счупила обонятелния си орган, а опиатите, които почнала да взема години по-късно утежнили ситуацията. Единственият излаз за нея бил интервенция, само че от боязън тя все отлагала да я направи.

В последно време синузитът й фрапантно се задълбочил. Жана не можела нито да диша през носа, нито да пее обикновено. Победителката в „ Х фактор ” отлагала до последно интервенцията. Никак не й се желало да се оперира. Освен боязън от самата интервенция, била уплашена и поради нуждата да й се сложи цялостна анестезия. Нещо, през което предходна наново при махането на пластините от носа й. И въпреки всичко Бергендорф преодоляла страховете си, защото не ставало дума за суетност, а за здравето й, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР