Запушеният нос при децата не е безобидно състояние. Алергологът д-р

...
Запушеният нос при децата не е безобидно състояние. Алергологът д-р
Коментари Харесай

Запушеният нос при децата не е безобидно състояние – ето какви рискове крие

Запушеният нос при децата не е безобидно положение. Алергологът доктор Уляна Ерофеева показа пред изданието medikforum.ru рисковете, които крие то, изключително в случай че не се лекува.

Продължителното положение на назална конгестия при децата може да е предизвикано от разнообразни аргументи. Сред най-честите са хипертрофия на аденоидите и продължителен аденоидит, както и алергичен ринит.
С тази рецепта ще отпушите носа си незабавно
С идването на сезона на заболяванията е нужно да се предпазим по някакъв метод. Много сполучлив за задачата е хрянът. Използват се корените. 1...
Прочети повече
Същевременно е значимо да се разбере, че без значение от произхода на недоволството е извънредно значимо да се потърси помощ от педиатър, алерголог или от различен експерт, в случай че е належащо. Пренебрегването на казуса може да докара до съществени последствия за здравето на детето, споделя специалистът.

Липсата на лекуване при продължителна назална конгестия е допустимо да аргументи дисторция на черепа, оклузия, проблеми със зъбите, хиперактивност в композиция с хронична отмалялост и други съществени патологии, добавя доктор Ерофеева.

Важно: Статията е само с информативна цел! Предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор, както и да се употребява за слагането на диагноза или назначението на лекуване!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР