Заповядайте на уникалния по рода си снукър турнир SHOOT-OUT с

...
Заповядайте на уникалния по рода си снукър турнир SHOOT-OUT с
Коментари Харесай

Играйте снукър с Деси Божилова и Пролет Величкова

Заповядайте на неповторимия по рода си снукър шампионат SHOOT-OUT с красивите и световноизвестни снукър съдии – Десислава Божилова и Пролетина Величкова.

Двете ни представителки в WORLD SNOOKER TOUR ще провеждат шампионата със съдействието на новия състезателен бар „ Академията “ – Дианабад.

Ако сте гледали този шампионат по каналите на Евроспорт знаете, че шоуто е огромно и заниманието за фенове и играчи е извънредно. За разлика от другите снукър шампионати тук е наложително да се подвига звук и да подкрепяте своите любимци или другари.

На шампионата ще могат да участват и фенове, които да видят нашите чаровни рефери в деяние по сходство на огромните шампионати от международния снукър, както и някои от най-хубавите български играчи. Бързият формат изисква бърза игра и това значи, че всеки има късмет да победи всеки, без значение какъв брой огромни брейкове прави или в каква форма се намира.

Всеки има късмет да завоюва изключително когато ще би трябвало да вършиме удар на всеки 10 секунди, а хората към масата да ви пляскат с ръце за „ по-добра “ централизация. Турнирът ще се организира на 31 октомври и 1 ноември (събота и неделя). Мачовете ще стартират след 13:00 часа, само че ще ви чакаме най-малко 30 минути по-рано, за заплащане на таксите и финални уточнения по шампионата. Ако мачовете се изиграят бързо може шампионата да завърши в границите на съботния ден!

Подробности за разпоредбите и наградния фонд вижте
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР