Заповядайте на официалното претегляне преди MAX FIGHT 56 на 18.10

...
Заповядайте на официалното претегляне преди MAX FIGHT 56 на 18.10
Коментари Харесай

Официалният кантар на Max Fight 56 ще бъде утре

Заповядайте на формалното претегляне преди „ MAX FIGHT 56 ” на 18.10 от 11.00 часа в хотел Маринела зала " Витоша ".
Прочетете още
Ден преди MAX FIGHT 56 столичният бутиков хотел „ Маринела “ ще бъде хазаин на формалното претегляне на участниците във файт картата. Този път феновете ще видят общо 16 дуела, от които 8 рейтингови срещи. В главната файт карта ще има мачове във формат муай тай, ММА, К1 с дребни ръкавици и професионален бокс.

Във финалната борба на вечерта на 19 октомври, Йосиф Панов-Пепелянката - актуалният притежател на Интернационалния пояс на Универсалната боксова организация, ще се изправи против французинът Санди Масуд. Масуд е притежател на трофеи на четири от най-престижните боксови вериги - WBA, WBC, WBO и IBF. Двамата ще се изправят в мач по разпоредбите на професионален бокс за Световната купа на организацията UBO.

Под-главен мач на вечерта е конфликтът сред Борислав Велев-Рой и съперника му от Никарагуа - Пабло Мендоса, който е с актив от 13 победи, 12 от които с нокаут.

Част от главната файт карта ще е и столичният войник Благой Лачев, който ще се изправи против Тудор Костенюк от Молдова. На кръга ще излязат също Вилиян Комитски и Александру Амаритей в мач по разпоредбите на К1, само че с ММА ръкавици, пловдивчанинът Роберт Чамасанян против украинеца Олексей Ширияев, Християн Ямболиев против Георги Войнов и Виктор Игнатов против Венцислав Бъчваров.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР