Заповядайте да се насладим на едни страхотни спортове и страхотни

...
Заповядайте да се насладим на едни страхотни спортове и страхотни
Коментари Харесай

Йордан Йовчев: Горд съм, че Пловдив се превърна в световна столица на гребните спортовe

„ Заповядайте да се насладим на едни страхотни спортове и страхотни надпревари “, прикани именитият гимнастик Йордан Йовчев за идните огромни шампионати в Пловдив.  

От петък до неделя на Гребния канал в града са стартовете от европейското състезание по кану каяк за мъже и дами и пара кану, а от 19 до 23 юли е международното състезание по гребане за мъже и дами до 23 години.  Четирикратният олимпийски медалист по спортна гимнастика Йордан Йовчев изпрати посланието с видео, в което изрази удовлетворение от обстоятелството, че неговият роден град Пловдив се е трансформирал в международна столица на гребаните спортове.

Организацията за шампионата по кану каяк завърши, откриването е в четвъртък от 19,30 часа на финалната кула на Гребния канал. Ще участват министърът на младежта и спорта Красен Кралев, зам.-кметът Георги Титюков, президентът на Европейската асоциация по кану каяк Алберт Уудс и ръководителят на Българската федерация по кану каяк Васил Мирчев. Откриването на международното състезание по гребане е на 18 юли от 19 часа в Античния спектакъл.

Видео посланието на Йордан Йовчев вижте тук:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР