Заповедите за погрома на КТБ са били задавани от Делян

...
Заповедите за погрома на КТБ са били задавани от Делян
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Убиха КТБ на шестия ден след убийството на Пеевски

Заповедите за погрома на КТБ са били задавани от Делян Пеевски, през Сотир Цацаров до Петьо Петров - Еврото, който е предавал на шпиц командата, в която взе участие Иван Гешев. Има доказателства. А отчетът на испанската прокуратура бил на испански и се чака превод, само че сигналът на БОЕЦ до испанската прокуратура също беше на испански. Сигналът на БОЕЦ, обаче, импортиран януари 2020 година, до българската прокуратура е на български. Вътре се приложени десетки документи и десетки страници доказателства.

Това разяснява водачът на Групово дело БОЕЦ Георги Георгиев в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Преди 4 години внесохме сигнала за къщата в Барселона, само че в този момент цялата страна се тресе. Сега разпитват Менда Стоянова, Владислав Горанов, само че преди време те не даваха изявленията с такива мрачни физиономии, както в този момент. Говори се, че за Делян Пеевски нямало нещо, само че в този момент има към този момент формирани проверки. Държим да бъдем призовани за сведения. Призовавам министърът на вътрешните работи да чуе моите сведения, с цел да закрепя своите показания пред арбитър, където да представим и другата информация, с която разполагаме ", сподели още Георгиев.

" Хронологията от КТБ - на 13 юни 2014 година Прокуратурата афишира желанието за убийството на Делян Пеевски, тези хора са задържани брутално, в същия ден Прокуратурата влиза в КТБ и прави обиски. На 16 юни Пеевски влиза в Следствието при Петьо-Еврото и назовава тези хора " моите убийци ". На 19-ти Прокуратурата разгласи, че 206 млн. лв. са изнесени в чували, а на 20 юни Българска народна банка сложи банката под специфичен контрол. Това е илюстрация на метода, по който мафията работи. На 6-ия ден банката беше мъртва. Днес е ден шести от първото разобличаване по " Гешев Килър-Гейт ". Очаквах да бъдем призовани ", разяснява водачът на БОЕЦ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР