Заподозрян за убийството на Алексей Петров няма. Няма и потвърждение

...
Заподозрян за убийството на Алексей Петров няма. Няма и потвърждение
Коментари Харесай

Калин Стоянов за смъртта на Пепи Еврото: На този етап информацията не се потвърждава

Заподозрян за убийството на Алексей Петров няма. Няма и удостоверение на информацията, че Петър Петров, прочут и като Пепи Еврото, е умрял в Дубай.

Това съобщи в сряда на брифинг в Министерския съвет министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. 

„ Текат оперативно-издирвателни мероприятия. Има голям брой открити обстоятелства и условия, които следва да бъдат подробно тествани “, добави Стоянов. По случая (убийството на Петров - бел. ред.) работел  " огромен екип от криминалисти, който е в стеснен синхрон с наблюдаващия прокурор ".

„ Всички версии са вероятни и ние работим по тях “, не спести съвсем никое от обичайните клиширани изрази министърът. 

Той особено посочи, че не се е познавал и не се е срещал с Алексей Петров. 

Петров беше убит на 16 август в столичния кв. „ Драгалевци “. Инцидентът е станал в 12:20 часа. При стрелбата пострада 48-годишна жена, която е била с него. Тя беше настанена в " Пирогов ". Към момента животът ѝ е вън от заплаха. 

Вътрешният министър беше запитан и за публична информация във връзка изявления, че Пепи Еврото е умрял в Обединението арабски емирства.

" На този стадий информацията не се удостоверява ", сподели единствено той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР