Мъж от Джорджия, арестуван, след като шегата „Ding Dong Ditch“ завърши с насилие: полицията

...
Заподозрян от Джорджия е арестуван, след като се предполага, че
Коментари Харесай

Заподозрян от Джорджия е арестуван, след като се предполага, че е задушил тийнейджър, който е „Ding Dong Ditch“ изрязал къщата му, каза полицията.

< p>Уилям Реймънд Коул, на 49 години, беше обвинен в престъпление, утежняващо нападение и престъпление от първа степен, жестокост към деца в понеделник. Полицейското управление на Тайби Айлънд обясни, че техните служители са били извикани да разследват тежко нападение по-рано в неделя.

Властите открили, че група тийнейджъри са почукали многократно на вратата на Коул като шега. Твърди се, че след това Коул яростно е преследвал тийнейджърите, като дори се е опитал да ги удари с колата си.

„След това се твърди, че Коул ги е изгонил от резиденцията, преди да се качи в автомобила си, за да продължи преследването“, полицейско управление на Тайби Айлънд обяснено в прессъобщение. „След като е настигнал децата, Коул се е опитал да ги удари с автомобила.“

След това заподозреният е излязъл от колата си, за да ги преследва отново пеша, преди задушавайки един от тийнейджърите.

„След като хвана един от тийнейджърите, Коул се твърди, че ги е задушил, докато свидетел не се намесил“, добави полицията. „По това време Коул избяга от местопроизшествието.“

Преди ареста му властите казаха на обществеността, че Коул активно се опитва да избегне полицията, и призоваха всички свидетели да се свържат с тях. Те също предупредиха, че заподозреният е въоръжен и опасен.

Полицейското управление на остров Тайби активно разследва инцидента. Полицията насърчава всеки, който има подходяща информация за случая, да се свърже с тях на 912-786-5600.


Оригинален източник на статия: мъж от Джорджия, арестуван след шега „Ding Dong Ditch“ завършва с насилие: полиция

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР