Заподозряха кралицата на Великобритания Елизабет II, че е оскърбила новия

...
Заподозряха кралицата на Великобритания Елизабет II, че е оскърбила новия
Коментари Харесай

Кралицата оскърби лошо Борис Джонсън СНИМКА

Заподозряха кралицата на Англия Елизабет II, че е оскърбила новия министър председател - министър на страната Борис Джонсън. Причината - на фрагментите от срещата й с него се вижда, че тя не смъква от лакътя дамската си чанта, до момента в който се ръкува с него.

За това оповестява Daily Mail.

Кралицата бе облечена за срещата си с Джонсън синьо - виолетова рокля, черни обувки, а също по този начин и няколко бижу - брошка, златна гривна и бисерна огърлица.

Но главното внимание на потребителите в интернет бе привлечено от черната чанта на английската марка Launer, с която кралицата по този начин и не се раздели по време на срещата си с новоназначения министър председател.



Това провокира изненада в потребителите в мрежата.

"Хаха, единствено вижте по какъв начин кралицата го оскърбява. Държи чантата си по този начин, като че ли желае той да си тръгне ", написа един от тях.

Поведението на кралицата провокира изненада и в други.

"Държи я по този начин, като че ли споделя - побързай, Борис, имам още доста неотложни срещи. "
"Да не би кралицата да е бързала да върви по магазините? Защо въобще да върви в личния си дом с дамска чанта? "

Това са единствено част от многото мнения.

По-рано кралският историк Хюго Викерс описа пред списание People, че кралицата употребява чантата си, с цел да подава сигнали на прислугата. Например я поставя на масата, в случай че има желание да потегля, или пък я трансферира от ръка на ръка, в случай че желае да привърши диалога.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР