Започването на нова връзка е много вълнуващо. През първите седмици

...
Започването на нова връзка е много вълнуващо. През първите седмици
Коментари Харесай

Женско помагало: Секс с ново гадже – за какво да внимавате

Започването на нова връзка е доста вълнуващо. През първите седмици двойките „ летят “ на крилете на любовта, неразделни са и не се интересуват от заобикалящия ги свят. В един миг стигат напълно естествено до секса. Дори и да сте имали няколко колегата преди този момент, първият път с новото гадже надали ще ви се стори доста прелестен. Причината е, че към момента не сте се опознали прекомерно добре и сред вас има известна отдалеченост. Колкото и опит да сте натрупали, не може да предвидите на 100% развоя, тъй като не знаете по какво си пада другият в леглото. Понякога сексът с новото гадже е поразителен. Както момчето, по този начин и момичето, се тормози по какъв начин ще го схване другият без облекла, дали ще се показа добре. Ето няколко съществени правила, които ще са ви от изгода при първия секс от новата връзка:

1. Подготовка
Мястото, на което ще го извършите, не трябва да бъде инцидентно. Ако сте дружно от години, може би ситуацията няма да има значение, само че първоначално, тя би трябвало да бъде идеална.
Когато имате спогодба да го извършите у вас, обърнете внимание на детайлите. На първо място би трябвало да изчистите и подредите, да намалите светлината или разположите ароматни свещи. Може да потърсите музика, която да върви като спокоен декор и не напряга ситуацията. Сложете чисти чаршафи и не забравяйте да си купите контрацептиви. Все отново, внимавайте стаята да не наподобява прекомерно стерилна. Тя би трябвало по-скоро да основава чувство за уют.

2. Полека с алкохола
Заради терзанието, доста мъже и дами пият по-голямо количество алкохол. По този метод те се успокояват за това, което следва. Въпреки че „ развързват “ езика, спиртните питиета могат и да попречат на половия акт. Ако прекалите с алкохола, рискувате да се изложите пред новото гадже. Не е изключено да повърнете в върховен миг, да изгубите равновесие или да кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате.

3. Загасете лампите
Ако се притеснявате от обстоятелството, че ще се събличате за първи път, може да помолите половинката да загаси осветлението или да възпламени свещи. Така на по-тъмна светлина и двамата ще се отпуснете повече и ще свалите облеклата си по-спокойно. В никакъв случай не бързайте.

4. Предварителна игра
Не се втурвайте към същинската част, тъй като може доста бързо да приключите и оставите неправилно усещане. Отдайте се на предварителни милувки на някое комфортно и за двамата място. Така ще се предразположите по-лесно и ще научите кои са ерогенните зони на другия.

5. Не експериментирайте
Не изпадайте в крайности. Ако не сте пробвали дадена поза или не разбирате от някои техники, не се правете на огромен познавач в секса. Заложете на сигурното, като подберете изпитана поза. Задължително попитайте другия какво желае. Отпуснете се и пробвайте да не демонстрирате превъзходство или възприятие, че желаете да контролирате всяко придвижване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР