Започваме с най-сладките... 1. Риби Вие сте толкова сладки, че всеки, който

...
Започваме с най-сладките...
1. Риби
Вие сте толкова сладки, че всеки, който
Коментари Харесай

Забавна класация: От най-сладките до най-киселите зодии

Започваме с най-сладките...

1. Риби

Вие сте толкоз сладки, че всеки, който прекара и 5 минути във вашата компания, изпада в захарна кома. Вие сте любящи, грижовни, благи, топли, деликатни, другарски настроени и подготвени да помогнете на човек в потребност. Всеки път намирате верните думи – изключително в напрегнати или неприятни обстановки. И постоянно сте толкоз сладки, че разтапяте хорските сърца съвсем като горелка ледче. Толкова сте сладки, че напряко ви завиждаме – в никакъв случай няма да бъдем толкоз непорочни като вас.

2. Рак

Хапвали ли сте в миналото „ Кит Кат “? А „ Сникърс “? Или пък „ Баунти “? А цяла торба с “M&M ”? Добре – в този момент комбинирайте всичко това в една купа с шоколадов сладолед с парещ карамел, полейте го със захарен сироп, обсипете го с десетки маршмелоус, прибавете бита сметана и на върха му боцнете една черешка. Какво получавате? Отговорът е – вие.

3. Везни

Спасявате котенцата, които не могат да слязат от високите дървета. Хващате бебетата, падащи от горящите здания. Винаги можете да кажете нещо хубаво за всеки – без значение какъв брой го ненавиждате. Ето за какво името ви провокира усмивка у хорските лица. Там, където царува мрака, вие отваряте щорите и пускате светлината. Вие сте истински сладурчета.

4. Телец

Въпреки че сте кръстени на бик, в множеството случаи сте същинско агънце. Живеете си живота и оставяте и останалите да вършат същото. Не се месите в хорските работи и настроението ви се скапва единствено в случаите, когато не ви оставят на мира. Усмихвате се и казвате „ Здрасти! “ на всеки, с който се срещнете – даже и да ги ненавиждате до дъното на червата си. Превръщате се в същински сладурчета, когато се намирате в компанията на бебета и домашни любимци – толкоз сте сладки, че докарвате зъбобол на почтените наблюдаващи.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР