Започваме новата седмица с нови ремонти. Една култова сграда за

...
Започваме новата седмица с нови ремонти. Една култова сграда за
Коментари Харесай

С нов ремонт започва седмицата в Стамболийски

Започваме новата седмица с нови поправки. Една паметна постройка за община Стамболийски ще придобие напълно нов образ, заяви кметът на общината Георги Мараджиев.

Сградата до Екопарка ще бъде ремонтирана със 210 000 лева Тя крие в себе си доста мемоари.

Тук през 90-те години е учредена за град Стамболийски Демократическата партия на починалия Стефан Савов, на която бях член, споделя Мараджиев. Години наред втория етаж се ползваше за клуб на Съюз на демократичните сили.

Свидетел съм и участник във вземането на значими и сложни решения за нашия град. Тук идваха съвсем всички водачи на Съюз на демократичните сили през годините. На първия етаж беше фото. Всеки един от нас има и пази по този начин обичаните ни фотоси от предишното. Сега следва тотално възобновяване, сподели Мараджиев.

Ремонтът ще стартира с подсилване, като ще бъдат излети бетонни плочи на мястото на гредореда.

Покривът ще бъде отремонтиран, ще се смени дограмата, ще има нови стени от гипсокартон, нови окачени тавани, нова ел. апаратура, изолираност на постройката, силиконова мазилка, напълно актуализирани тоалетни и стълбища.

На двата етажа ще има по четири стаи.

За ремонта кандидатствахме по план, само че се отказахме, заради неизгодните условия по финансирането, описа кметът на Стамболийски. С цялостната реорганизация ще осигурим по този начин нужните пространства за работа на общинската администрация и ще приключим новия образ на централната градска част.

Продължаваме конкуренция с времето! Знам, че времето е наше и още слушам музиката на прехода-парченцето независимост, за която бленуват генерации! – заключи Георги Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР