Започваме изграждането на силна коалиция за разбиване на модела ГЕРБ,

...
Започваме изграждането на силна коалиция за разбиване на модела ГЕРБ,
Коментари Харесай

Готвим коалиция за разбиване на модела ГЕРБ, закани се Димитър Делчев в Хасково

Започваме построяването на с илна коалиция за разтрошаване на " модела ГЕРБ ", закани се в Хасково ръководителят на " Движение България на жителите " Димитър Делчев.
Той изясни, че по този модел публичните средства се разпределят от един човек към близки нему хора .

 Добрев се опитваше да ръководи Хасково вместо мен, атакува кметът Беливанов
Добрев се опитваше да ръководи Хасково вместо мен, атакува кметът Беливанов

Така отговори той, откакто ГЕРБ му желаеха оставката за нередности

Припомняме, откакто от ГЕРБ смъкнаха доверието си от кмета на Хасково Добри Беливанов , депутатът от ГЕРБ и регионален координатор в Хасково Делян Добрев бе упрекнат за кадруване в общината. Това стана причина той да подаде оставка като депутат, само че при гласуването, оставката му не беше призната.

Според Делчев, този модел е причина в Хасково заплатите да са по-ниски от тези в София и младежите да напущат града. На идващите избори този модел би трябвало да бъде разрушен, по образеца на Плевен, Добрич, Чепеларе, изиска Делчев .
Той изясни, че при обиколките си в страната се среща с представители и на други други демократични партии като Съюз на демократичните сили, ДСБ, Да България, Български земеделски народен съюз, Разузнавателна служба на ФРГ. Всички хора желаят да работят дружно за разтрошаване на модела на непрозрачно ръководство , добави той.

Не остава неусетно, че в Хасково и други общини ГЕРБ и Българска социалистическа партия в 90% от случаите гласоподават дружно в Общинския съвет, сподели Делчев. Той изясни несъгласията сред представителите на двете партии като: " циркът на национално равнище сред съпротива и ръководещи е реплика за пред света ".

Лидерът на ДБГ съобщи, че кметът на Хасково Добри Беливанов би трябвало да подаде оставка след всичко, което е станало в общината по негово време. " В Хасково никой не пое отговорност за свадите и насочването на 100 млн. до близки компании, а моделът продължава ", сподели Делчев.

Той напомни, че няма решение с водата в Хасково, в която бе намерено нараснало равнище на уран. За казуса със замърсяване на водите в разнообразни селища Делчев напомни концепцията на своята партия за основаване на национална осведомителна система, която да демонстрира качеството на водата. След като страната не е влезнала в ролята си да управлява, в реда на нещата е жителите да знаят резултата от пробите и да изискват качество, сподели той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР