Започваме да си изпълняваме заложената в предизборната кампания програма Приоритети

...
Започваме да си изпълняваме заложената в предизборната кампания програма Приоритети
Коментари Харесай

Йордан Йорданов започва изпълнението на предизборната си програма „Приоритети за Добрич“

Започваме да си изпълняваме заложената в предизборната акция стратегия „ Приоритети за Добрич “, разгласи на конференция избраният отново кмет на добруджанския град Йордан Йорданов. Предстои цялостна рехабилитация на един от главните булеварди „ Добричка епопея “. А идната седмица взаимно с ВиК ще бъде изработен график за замяна на водопровода във вилна зона Лозята. Данните на Йорданов са, че сега там изтичат 45 литра питейна течност в секунда . Предвижда се също нова организация както за превоза, по този начин и за почистването на града. В публичната поръчка ще се заложи условие сметопочистващата компания да разполага с машини за метене, вместо досегашните метли, с които си служат наетите.
„ Виждам цялостна смяна в кварталите. Някъде повече от 30 години не бяха ремонтирани тротоарите “, сподели още Йорданов. Той е решен да продължи в тази тенденция наред с облагородяване на междублоковите пространства. През идната година градът ще бъде райониран на три елементи, тъй като в този момент кварталите остават настрана от полезрението на локалната власт.
Йорданов поддържа концепцията за мандатност на кметовете, само че смята, че и за общинските съветници би трябвало да има мандатност. Обяснението му е, че човек се изчерпва с времето и с помощта на известността си печели избори, само че градът не се развива. Трябва да се даде късмет на младежи, уверен е Йорданов. Самият той е от най-младите кметове в страната – когато пое ръководството на Добрич предходния си мандат, нямаше навършени 29 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР