Започва преструктуриране на Вселената: нашата планета променя своята вибрация и

...
Започва преструктуриране на Вселената: нашата планета променя своята вибрация и
Коментари Харесай

Голямата мутация на Земята: Планетата навлиза в глобален преход от март 2023 г. Какво ни очаква?

Започва преструктуриране на Вселената: нашата планета трансформира своята осцилация и остарелият свят напуща вечно, отваряйки нови благоприятни условия. През март всички би трябвало да затегнем коланите и да полетим към бъдещето! За това и още любопитни неща споделя астрологът и таролог Юлия Лифанова.

Живеем в ерата на световната Голяма разновидност на Земята. Не е загадка, че през последните години нашата планета е нараснала скоростта си на въртене към личната си ос с 1,59 милисекунди (данни от Международната работа за въртене на Земята IERS). Това значи, че в този момент протичащите се събития се осъществят в по-сбита форма: всички напредъци и промени, които преди са отнемали епохи, в този момент лишават единствено няколко години.

На прага сме на ерата на Водолея, която се усети още през 2020 година по време на съответствува на Юпитер и Сатурн по време на пандемията. Планетата на трансформацията Плутон ще влезе в това съзвездие за първи път на 24 март 2023 година, след което ще се върнем в Козирог, с цел да „ разбием “ треперещия остарял свят, споделя Лифанова. До февруари 2024 година ще навлезе във Водолея за цели 20 години, което вечно ще промени световния дневен ред – публично ще се озовем в Новата епоха на планетата Земя.



В астрологията този термин се назовава Голямата разновидност – за по-нататъшен живот на планетата ще би трябвало да съответствате на нейните възходящи трептения. Самият знак дава отговор за интернет, другарство, проекти за бъдещето. В човешкото тяло Водолеят ръководи централната нервна система, както и невронните мрежи.

Смята се, че в този момент, по време на интервала на разновидност, най-важното ще бъде способността да работите извънредно със личното си въображение и с концентрацията на мисълта върху бъдещето, където желаете да отидете. През идващите 1000 години (толкова дълго ще продължи ерата на Водолея) човечеството ще потвърди връзката сред мислите и настоящите събития и също по този начин ще се научи по какъв начин да ръководи събитията.

Голямата разновидност на Земята е много сантиментален термин, само че той разказва на първо място вибрационната смяна на планетата и всичко, което я населява (от хората до флората и фауната). Всичко може да стартира с естествени бедствия и аномалии, които ще доведат до цялостно преструктуриране на финансовите центрове по света. Важно е да се разбере, че планетата Земя е кармично обвързвана с образованието на душите да вземат урок по вещественост, което значи, че най-големите разновидности ще бъдат свързани с отношението към парите, храненето, здравето и приходите.



Ценностите на новата епоха ще бъдат образованието, способността за свързване с другите и улеснение на живота благодарение на технологиите. Общоприето е, че такава картина е обвързвана с бездушния свят на роботите, само че това не е по този начин. Поредица от катаклизми, военни спорове и епидемии ще доведат до съществено сближение на хората. На първо място за хората от епохата на Водолея ще бъде здравето и оцеляването в името на по-светло бъдеще – затова отношението към приятелите, фамилията и персоналното свободно време ще се промени съществено. Богатството ще има доста общо с кръга от хора, с които поддържате връзка, както и от метода, по който сформирате своя кръг!

През март 2023 година планетата Сатурн ще влезе в Риби за 3 години, символизирайки имунитет, кръв и течности: за мнозина това ще донесе прозрението от значимостта за самодисциплината, с цел да оцелеят! За да се увеличи устойчивостта към вирусите, на мода още веднъж ще са тематиките за аскетичното хранене и спортните натоварвания. Йога, пътувания до санаториуми и къмпинги, бани, разтривки, самоограничаване на алкохола освен ще се трансфорат в фешън събитие – доста хора просто ще преразгледат отношението си към тялото, душeвността си, и всичко това, с цел да образуват и подсилят своя имунитет.

Интересното е, че Сатурн в Риби ще работи по въпросите на милостта, състраданието и вярата в най-хубавото от март 2023 година За мнозина през идващите 3 години ще е належащо да се срещнат с психолог, който да им помогне да се оправят с покачвания стрес. Много е значимо да разберете, че всяко пренебрежение по отношение на ресурсите на вашето лично тяло незабавно ще получи противоположна връзка от Вселената под формата на болест, невроза, бодърствуване. 

Разбира се, преходът на човечеството към ново вибрационно равнище ще бъде придружен от рецесии: политическа, военна, икономическа, обществена. В допълнение към естествените аномалии и спорове, може да се зародят кармични спорове и проблеми в фамилията. Вселената ще тества всички ни във връзка с осъзнаването на нашите усеща, стремежи и цели.



За мнозина ще пристигна осъзнаването какъв брой е значимо да разбираш себе си, да уважаваш личните си фантазии и себе си! Ерата на Водолея приказва за силата на характерността – ще бъде значимо да сте извънредно себе си, както външно (отказ от недомислена козметична пластична хирургия), по този начин и вътрешно.

През март 2023 година всички можем да се надигнем пред дълбока личностна рецесия. Кой съм аз? Какво желая и къде е значимо да бъда? Каква е моята цел и същинските потребности на душата ми? Това са въпросте, които ще вълнуват всеки един от нас с всичка мощ, насочвайки ни по пътя към личностното израстване и просветление за смисъла и задачата на живота, приключва астрологът. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР