Започва преасфалтиране на четирилентовия път Хасково - Димитровград, за което

...
Започва преасфалтиране на четирилентовия път Хасково - Димитровград, за което
Коментари Харесай

Започва ремонт на пътя Хасково - Димитровград

Започва преасфалтиране на четирилентовия път Хасково - Димитровград, за което ще бъде основана краткотрайна организация на придвижването от през днешния ден, заяви пресцентърът на община Димитровград.

Извършваните ремонтни действия в сектора на правата на шосето I-5 сред двата града ще се реализират на четири стадия до 18 декември, като методите за автомагистрала "Марица " и за селата Крепост, Добрич и Крум ще бъдат налични. Предвижда се придвижването да се прави в двете посоки в двете ленти на едното платно.

Същевременно в развой е и процедурата за създаване на кръгово придвижване до новосъздадената икономическа зона, в която няколко интернационалните компании ситуират своите индустриални бази. В непосредствена непосредственост до новия цех на "Язаки " ще бъде основано ново кръстовище с кръгово придвижване, за което настоя кметът на Димитровград Иво Димов.

Така с оглед сигурността на пътуващите и натоварения трафик, обвързван с новите индустриални мощности, придвижването в този сектор ще бъде реорганизирано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР