Започва подмяна на водопроводната мрежа в Клисура, община Карлово. Проектът

...
Започва подмяна на водопроводната мрежа в Клисура, община Карлово. Проектът
Коментари Харесай

Подхващат важни ремонти в Клисура

Започва замяна на водопроводната мрежа в Клисура, община Карлово. Проектът започва при започване на септември. На този стадий ще бъдат положени нови тръби на пет улици в града, тяхната дължина е общо 1620 метра. Това заяви кметът на община Карлово Емил Кабаиванов на жителите на Клисура. Той бе там дружно със заместниците си Антон Минев и Стойо Карагенски и секретаря на общината Стефан Стефанов, с цел да вземат участие в общоградско заседание. На него кметицата на възрожденското градче Генка Тодорова регистрира мандата си, а управлението на общината беседва с жителите на Клисура по проблемите, които те слагат.

Подмяната на водопроводната мрежа на Клисура от дълго време е наложителна. Градчето е с едни от най-старите тръби в района, те са азбестови и са рискови. Освен това всекидневно аварират. Община Карлово към този момент организира социална поръчка и избра реализатор на плана, обезпечено е и финансиране, съобщи Кабаиванов.

Още един план се чака да започва в Клисура до края на годината. Той е за ремонт и съоръжение на спортната зала в града. Кметът на общината към този момент е показал предлагането си пред министъра на образованието. Очаква се до две седмици Министерството на образованието и науката да разгласи обектите, които ще финансира на този стадий. Сред тях ще бъде и спортната зала в Клисура.

Тя обслужва двете учебни заведения в града - главното „ Христо Г. Данов “ и Професионалната гимназия по стопанска система „ Тодор Влайков “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР