Започва най-мощното време в годината - от 25 март до

...
Започва най-мощното време в годината - от 25 март до
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете карта и вижте какво ви очаква в кариерата и любовта в периода от 25.03 до 31.03

Започва най-мощното време в годината - от 25 март до 8 април ни чака кармичният кулоар на затъмненията, който е обвързван с връзки, съюзи и въпроси на любовта. За доста хора това ще бъде интервал, в който животът ще се промени трагично, безусловно на 180 градуса, и в никакъв случай повече няма да бъде същият.

Работата е там, че Коридорът на затъмнението се намира по оста на знаците Везни и Овен, които са съществени, носейки фрапантни трансформации. След направено оформление за седмицата от 25 март до 31 март - в центъра на оформлението е Рицарят на чашите, който символизира любовта, вдъхновението, вдъхновението от взаимоотношенията и мира. Вероятно тази седмица ще се почувствате по този начин, като че ли целият свят е кондензиран с магия, лекост и някакъв мирис на естетика. Ако желаете да отидете в хубав музей или ресторант, да купите цветя за у дома или да си устроите прелестно пиршество с другари – безусловно го направете! За да разберете какво ви чака, направете следния тест, той сигурно ще ви подскаже защо да се подготвите.

За да го извършите, погледнете изображението по-долу и изберете картинката, която най-вече притегля погледа ви. След това вижте какво значи изборът ви в галерията.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР