Започва конгресът на БФС за избор на нов шеф на

...
Започва конгресът на БФС за избор на нов шеф на
Коментари Харесай

Започна конгресът за избор на нов шеф на БФС

Започва конгресът на БФС за избор на нов началник на футболния съюз. В огромната конкуренция ще се впуснат актуалният началник Борислав Михайлов и новият план в лицето на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров.

" Очакваме да спечелим. Ако всичко е почтено и транспарантно - най-после ще бъдем спечелили.
Но, каквото и да се случи, ние към този момент сме спечелили заради обстоятелството, от това, което направихме и стигнахме до тук. Ние сме морални спечелили , тъй като имаме поддръжката на всички футболни хора и нищо не може да скапе настроението ни ", сподели Бербатов на влизане, минути преди започването на конгреса.
 Георги Димитров
" Делегатите, които ще гласоподават - дано гласоподават по съвест . Ние направихме повече от това, което можем. Никой не вярваше, че ще се стигне в този момент до конгрес, само че ето ни тук. Ние вършим това и поради децата ни. Имам информация, че в залата ще бъдат представители и на УЕФА и ФИФА " , сподели още Димитър Бербатов.
 Георги Димитров
Пред НДК, където ще се организира конгресът, има и футболни почитатели , които желаят смяна в лицето на Бербатов. Те са с плакати , които гласят: " 16 години стигат ", " Бербатов, стой корупцията в БФС ", " Михайлов на съд ".
 Георги Димитров
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР