Започва изграждането на алеи и голяма детска площадка в парк

...
Започва изграждането на алеи и голяма детска площадка в парк
Коментари Харесай

Костадин Димитров: Нов етап от парк „Кан Крум”

Започва построяването на алеи и огромна детска площадка в парк „ Кан Крум ”, заяви кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров. Това е нов стадий от построяването на парка и е част от цялостната идея за развиване на зеленото пространство.

„ Детската площадка ще е неповторима и ще разполага с най-голямата въжена линия, ще е сходна на тази до парк „ Лаута ”, съобщи Костадин Димитров. Той посочи, че поради липса на изцяло финансиране от Община Пловдив, паркът се построява малко по малко.

Вече има поливна система за поддържане на растителността, защото през годините залесяването в пространството не е спирало. Само за предходната година са засадени близо 300 дървета – липа, чинар, явор, явен, ела, магнолия, церцис, мъждрян.

„ Всички те са дарени и залесени от организации, компании и жители. Благодаря за това на доктор Жанет Думанова и доктор Константин Думанов, медицински център „ Етика ” и другари, на Лайънс клуб Евридика, Уайкики, Зонта клуб и на всички другари, които ни поддържат и дружно поставяме да живеем в един по-красив, по-зелен и комфортен регион ”, сподели още кметът на „ Тракия ” Костадин Димитров.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР