Започва дългоочакваният ремонт на питейния водопровод при Аквапарк" в Благоевград.

...
Започва дългоочакваният ремонт на питейния водопровод при Аквапарк" в Благоевград.
Коментари Харесай

Започва ремонт на водопровода при Аквапарк“ в Благоевград

Започва дълго чаканият ремонт на питейния тръбопровод при " Аквапарк " в Благоевград. Средствата за ремонтните действия са обезпечени от Министерството на районното развиване и благоустройството, в резултат на целеустремено водена политика на кмета доктор Атанас Камбитов за тяхното обезпечаване. Дейностите стартират от през днешния ден, след подписан контракт сред Община Благоевград и компания реализатор. Ремонтът, в едно от най- проблематичните трасета в регионалния център на Пиринско, ще се прави поетапно.
" Водоснабяване и канализация " ЕООД Благоевград ще осведомят жителите за краткотрайното прекратяване на водоподаването в региона. Община Благоевград моли да се минава по обходен маршрут, ул. " Катина и Никола Хайдукови ", с цел да се избегне неудобството на жителите и работния развой в трасето " Алеята на здравето ", сектора на " Аквапарк ".

Припомняме, че при започване на годината доктор Атанас Камбитов, след извършени диалози, обезпечи финансиране за плана, който водното сдружение бе изготвил. Благодарение на това ще бъде заменен близо 400 метра тръбопровод. С парите ще бъдат отстранени всички проблеми по трасето, което доставя с вода 5 квартала в града - " Еленово ", " Орлова чука ", " Ален мак ", " Бялата висота ", " Юг " (зоната, заключена сред ул. " Балкан ", " 14-и полк ", " Свобода " и " Делвинска "). С обезпечените средства Община Благоевград ще реши сериозния проблем, действителен от години.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР