Започва да отсъства обществената енергия на протестите и да започва

...
Започва да отсъства обществената енергия на протестите и да започва
Коментари Харесай

Румен Петков: Христо Иванов е яхнал „Орлов мост“, а Мая Манолова се курдиса на Дондуков

Започва да отсъства публичната сила на митингите и да стартира политическо яхане, а това не е добре Това сподели на конференция водачът на АБВ Румен Петков, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

„ В последните дни митингът губи двигателна сила. Според нас аргументите са няколко, само че си коства да се спрем на две. Протестът не помни своята история. Това е първият митинг след 1991 година, в който протестиращите не желаят нищо: не желаят опазване на работни места, не желаят опазване на предприятието, не желаят увеличение на приходите. Това е митинг, който е подбуден от корупцията и неналичието на морал в ръководството. Всеки ден протестиращите би трябвало да мислим за чекмеджетата на властта. Чекмеджетата на министър-председателя, които обиколиха цяла Европа. Чекмеджета, за които ние настояваме за оставката на основния прокурор, тъй като той трябваше да направи неотложен обиск в резиденцията на министър-председателя. Там се виждат по оценка на хора, които схващат от тази работа, аз толкоз пари не съм виждал: 1 млн. евро и няколко кюлчета злато. Това обиколи цяла Европа, само че митингът стартира да го не помни “, добави той.

Според Румен Петков друга причина, заради която антиправителствените митинги отслабват е, че на тях малко се приказва за това какво ще е бъдещето на страната след оставката или края на мандата на третото държавно управление на Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР