Започнахме седмицата с лунното затъмнение, при което южният кармичен възел

...
Започнахме седмицата с лунното затъмнение, при което южният кармичен възел
Коментари Харесай

Астро прогноза за седмицата: всяко взето решение може да промени живота ви

Започнахме седмицата с лунното затъмнение, при което южният кармичен възел бе в съвпад с пълнолунието във Везни . Затова и всички, които имат персонални планети в този знак в наталната си карта, може да чакат значими събития в персонален и професионален проект.

► 

Всъщност през вчерашния ден навлязохме във значим интервал за всички – това е коридорът на затъмненията, който ще продължи до слънчевото затъмнение на 8 април, изясни Вихра в предаването „ На кафе “.
 image2_16x9.png Хроноактивен обред с антиоксиданти – за същински сияйна кожа над 30 На фокус
В този интервал имайте поради, че доста от нещата, които се случват, няма да са под ваша власт. Затова наблюдавайте другите обстановки, които не са под вашия надзор, и не инициирайте нищо ново , предизвестява още тя. Ако въпреки всичко имате огромни проекти, по-добре е да развиете нещо към този момент стартирано, в сравнение с да се захващате със напълно нови инициативи.

Всяко решение и стъпка, подхванати в този момент, ще оставят трайна диря във времето.

Тъй като затъмнението през вчерашния ден се случи в знака на Везните с шеф Венера, може да очаквате значими събития в областта на персоналните взаимоотношения. Много евентуално е в живота ви да се появи значим човек , който ще остави незаличима диря в интимния живот или кариерата ви.
 Седмичен хороскоп за 25 - 31 март  Седмичен хороскоп за 25 - 31 март  Седмичен хороскоп за 25 - 31 март  Седмичен хороскоп за 25 - 31 март
В сряда Луната влиза в Скорпион, което постоянно ни прави по-чувствителни. Внимавайте с какви хора се обграждате, тъй като е тези дни сме склонни да попиваме страстите на близките.

В четвъртък ни чака съразмерен аспект сред Венера и Уран , с което желанието за независимост и разрушение на статуквото стават мощни. Възможно е фокусът ви да е върху сантименталните връзки, само че Уран рядко дава непоклатимост, по тази причина не започвайте нова връзка. Най-много безредици чакат представителите на зодиите Телец, Риби, Козирог и Рак.

Петък идва с повече успокоение и естетика, тъй като към този момент ще сме се отделили задоволително от силата на пълнолунието. Луната прави приятни аспекти с Венера и Нептун, което ще балансира връзките . Вечерта се отдайте на релаксиращи и зареждащи занимания.

В събота Луната влиза в Стрелец, което ще ви извърши с готовност да пътувате и опознавате нови места. Ето за какво ние ще ви предложим 5 тайнствени места в България, които са идеални са уикенд бягство от шума на града:
 5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024  5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024  5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024  5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024
Освен това Луната прави под напрежение аспект с Марс, по тази причина се пазете о т моменти на неспокойствие и даже експанзия . Особено деликатни би трябвало да бъдат преносимите знаци – Близнаци, Дева, Риби и Стрелец.

Неделя носи оптимизъм и успокоение, като денят още веднъж е доста подобаващ за пътувания и време с околните ви хора.

Пълната астро прогноза на Вихра и какво чака всяка зодия до края на седмицата, чуйте във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР