Започнаха снимките на новия сезон на „Гласът на България“ –

...
Започнаха снимките на новия сезон на „Гласът на България“ –
Коментари Харесай

„Гласът на България": Започнаха снимките на новия сезон на музикалното шоу

Започнаха фотосите на новия сезон на „ Гласът на България “ – обичаното музикално шоу по bTV. Треньорите във формата споделиха първите си усещания от участниците.

Шоуто се завръща в ефира на bTV тази есен с три нови треньорски попълнения – Дара, Галена и Любо Киров, които дружно с Иван Лечев, оформят менторския състав. В първия снимачен ден на музикалното предаване те заеха местата си на емблематичните червени треньорски кресла.

„ Със сигурност търсим глас, който да е доста различим. Това е дори най-малкото изискване. Глас, който те кара да подскочиш от стола, който искаш да чуваш доста пъти по-късно “, изясни Любо.

Първите претенденти към този момент премериха сили. Но феновете ще ги видят и чуят напълно скоро. „ Страхотни осъществявания, страхотни реализатори и се надявам това, което вършим да ви хареса – бъдете с нас “, прикани Дара.

Мастър Иван Лечев три пъти до в този момент е треньор на спечелилия в шоуто: „ Тази година се обрисува ужасно мощен сезон, най-малко на мен по този начин ми наподобява, конкуренцията е доста мощна, аз нямам желание да се давам без пердах – короната не се дава, тя се взима, в случай че можеш! “

„ Всички ще създадем най-хубавото, с цел да подберем най-хубавия глас на България. Чухме гласовете на доста участници и мога да каже, че сме вдигнали летвата доста високо “, разяснява Галена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР