“Започнах да ставам в 8:00 часа, а вече минах на

...
“Започнах да ставам в 8:00 часа, а вече минах на
Коментари Харесай

Петър Дочев - новият водещ на "Преди обед": За първата ни среща Деси Стоянова закъсня с 8 минути

“Започнах да ставам в 8:00 часа, а към този момент минах на 7:30 часа, мисля да го направя до 7:00 часа. Засега върви добре, само че събота и неделя мисля да си отспивам “. Това показа новият водещ на „ Преди обед “ артистът Петър Дочев, който застава до Деси Стоянова през новия сезон на дневното токшоу. С въвеждането на тази процедура той си построява привички за появяването си в ефир.

Тя прегърна концепцията му да си пускат музика и реализатори като Бари Уайт преди ефир

Едно от най-обичаните и усмихнати лица на bTV – Александър Кадиев, се сбогува публично със феновете и с екипа на „ Преди обед “ след 2540 ефира в края на юли. Той постоянно беше шегуван за закъсненията си в предаването.

„ Готов съм за нови провокации! “, сподели със сълзи на очите екранната половинка на Деси Стоянова

„ Вълнувам се и аз, и целия екип на предаването извънредно доста. Работата върви към този момент на цялостни обороти. Освен, че ще имам нов екранен сътрудник в лицето на Петър, ни следва да стартираме един напълно освежен „ Преди обед “. Ще има доста нови неща, само че ще запазим и това, в което сме потвърдени положителни – ще описваме вълнуващи истории и ще ги срещаме с персони, които няма къде другаде да срещнат, и да сме носители на положителното въодушевление, лекотата и непринудеността “, показа Деси.

„ Много ми е тъжно, че стартирам тази работа, тъй като обичам две излъчвания – едното от тях е „ 120 минути “, а другото е „ Преди обед “. Сега към този момент няма да мога да виждам преди обед, тъй като би трябвало да работя в „ Преди обед “, сподели Петър Дочев.

„ Първото нещо, на което Деси ме научи, е да пристигам в точния момент “, съобщи той, а тя добави, че той това си го може и към този момент е основал усещането за извънреден прецизен човек.

„ Аз не желаех да разтварям тематиката, само че в този момент ще го кажа – на първата ни среща Деси закъсня с осем минути “, описа артистът.

„ Аз – индивидът, пропагандирал за точността в продължение на 12 минути, закъснях “, добави Деси, като изясни, че се е замотала с паркирането към НДК.

Тя вкара Петър Дочев в новото студио на „ Преди обед “.

“Има доста приятна, съсредоточена, уютна сила и с нашите посетители ще може можем да си беседваме доста умерено и да се забавляваме “, сподели той.

„ Ние постоянно сме изповядвали тъкмо тази философия – да сме непринудени и оптимално покрай хората. Така че – добре пристигнал в тима “, сподели Деси.

От 4 септември любимото на ден токшоу „ Преди обед “ влиза в нов дом и ще радва феновете с напълно освежен формат. Богатото многообразие от срещи ще бъде допълнено с нови рубрики, които дават обещание качествено забавление пред екрана за феновете на bTV.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР