Започна зимната серия празници. И искрено ни се иска да

...
Започна зимната серия празници. И искрено ни се иска да
Коментари Харесай

Спешна помощ при мъчително главоболие и честа слабост в сезона на простудите

Започна зимната серия празници. И откровено ни се желае да ги посрещнем в с прелестно въодушевление и здраво здраве. Но за жалост точно през есенно-зимния интервал е най-голямото намаляване на имунитета.

През този интервал доста хора усещат непрекъсната уязвимост и отмалялост. Ако честото главоболие просто не ви дава покой и ви пречи да се радвате на живота, то повода може да е хиповитаминоза. Как да попълним витаминните си ресурси?

Може несъмнено, да си купим витаминен комплекс, който ще ни стигне да изкараме до пролетта и началото на лятото. Но може да се постъпи и по различен метод.

На масата ви постоянно би трябвало да има кисело мляко, което оказва помощ да изглеждате да изглеждате млади и свежи даже след продължителна зима.

Обърнете внимание на соковете. Ябълковият е богат на захари, пектинови киселини и минерални субстанции, изключително стоманени соли. Той способства за намаление на кръвното и придава на лицето пресен и здрав тип.

Кайсиевият сок съдържа доста жилязо, калий и каротин. Той освен усъвършенства зрението, само че и укрепва венците и зъбите.

Избягвайте нектарите, избирайте оптимално натуралните, а най-добре - фрешове. А идното лято се запасете добре със сокове домашно произвеждане.

Не забравяйте да приемате настойки от разнообразни растения и горски плодове. Най-полезни и налични са шипките и касиса. Залей 2 супени лъжици с 2 чаши вряла вода, оставете за 1 час и по-късно изпийте настойката на порции в течение на деня.

Още 10 незабавни ограничения при трудно главоболие и честа уязвимост четете в Zdrave.to

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР